Ir dāvanu laiks

Dāvanu laiks 2012
Ko lai dāvina saviem mīļajiem tuviniekiem, saviem draugiem un kolēģiem? Jautājums, kuru uzdodam sev katru gadu decembrī. Mēs novēlam Jums atrast pareizās dāvanas, kas iepriecinās un atainos Jūsu rūpes , mīlestību un labās domas. Un mēs ceram, ka Jūsu dāvanu pulkam piebiedrosies arī kāda no mūsu eļļām – kas patiks, gan tiem, kas vienmēr rūpīgi seko līdzi savai ēdienkartei, mīl eksotiskas garšas un virtuves eksperimentus. Tās patiks visiem, kas rūpējas par savu ādu un matiem ar dabas līdzekļiem. Mūsu eļļas būs vērtīgs ieguvums tiem, kas mēdz lietot dabīgus dziedniecības līdzekļus.

Visiecienītākas eļļas mūsu pircēju lokā ir: melno ķimeņu eļļa un naktssveces eļļa - neaizvietojamas mājas aptieciņā; kokosriekstu eļļa un makadāmija riekstu eļļa – lieliskas gan virtuvē, gan kosmētiskajās procedūrās; ķirbju sēklu eļļa un ciedru riekstu eļļa – neaizvietojamas vīriešu ikdienā; saulespuķu sēklu un sezama sēklu eļļas – ēdienu garšu dažādošanai. Tā var turpināt un turpināt, jo EĻĻAS KOKS eļļu pielietojuma spektrs ir tik ļoti plašs, ka ikkatrs klāstā atradīs sev kaut ko interesantu un atbilstošu. Lai Jums veicas atrast sirsnīgas dāvanas!

No sirds novēlam visiem mūsu mājas lapas lasītājiem un visiem mūsu eļļu lietotājiem baltus un mīlestības apstarotus Ziemassvētkus!! Veselīgu, enerģisku, daudzveidīgu un optimistisku Jauno gadu!!!

Jūsu EĻĻAS KOKS

   
BIO ČIA sēklu eļļa BIO Avokado eļļa BIO Kokosriekstu eļļa BIO Mandeļu eļļa BIO Sezama sēklu eļļa BIO Eļļa cepšanai BIO Argāna eļļa BIO Ciedru riekstu eļļa BIO Melno ķimeņu eļļa BIO Naktssveces eļļa BIO Valriekstu eļļa BIO Linsēklu eļļa BIO Kaņepju eļļa Kviešu dīgstu eļļa Ķirbju sēklu eļļa Olīveļļa Makadāmija riekstu eļļu Mārdadža eļļa
© SIA „Oil Tree”, visas tiesības paturētas.